Leach Renovation

Complete re-design and combination of a living room, dining room and kitchen area.  All three areas we combined to create one contemporary-style, open area.

The unique aspect of this renovation was the custom wood working in the kitchen. Most notably, the floating countertop seating area which was designed and built to hide the supports inside the cabinetry. Also, the custom made cabinet at the end of the island is actually an appliance garage complete with concealed door hardware and dedicated electrical circuit for small appliances.

 

Client:

The Leaches

Location:

Boulder, CO

Size:

500 sq ft

Elliott was great to work with on our project. He was always very personable and was great about being patient with our many demands. Our project had many custom features and through sketches and conversations Elliott was able to turn abstract concepts into one-of-a-kind reality. We were so happy with how everything turned out and look forward to working with him again.

- Matt and Deepti Leach

Interested in starting a project?

Contact us today to build your dream custom home or commercial project into a reality.